Het Initiatief

This post is also available in: English

Voor deze inventarisatie zijn we op zoek naar alle samenwerkingsverbanden en individuen die zich inzetten voor de kunst. We willen deze groepen presenteren en daarmee de breedte en diversiteit van het kunstenveld zichtbaar maken. Als je zelf deel uitmaakt van zo’n soort initiatief (groot of klein, net opgericht of sinds jaar en dag, voor de beeldende kunst of overkoepelend) en je wilt dat deze groep onderdeel uit maakt van het overzicht dat wij bieden, neem dan contact op met initiatief@platformbk.nl.

Het Initiatief is een is een inventarisatie van samenwerkingsverbanden van Platform BK en werd in 2012 gepresenteerd als onderdeel van ons Kunstlandschap. Het schap reisde naar verschillende locaties om telkens opnieuw een actueel overzicht te geven van de huidige staat van het kunstlandschap in Nederland.

Overzicht  ’t Initiatief /Kunstlandschap 2012:

Het Initiatief – totaal