Vacatures

Vacature allround tekstredacteur: Wij zoeken een nieuwe collega (op oproepbasis) die ons team komt ondersteunen door het redigeren, bewerken en herschrijven van teksten.

Vrijwilligersbasis: Iedereen bij PBK werkt op vrijwilligersbasis, we kunnen in dit stadium dus geen vergoeding bieden. Uiteraard worden zaken zoals reiskosten e.a. bijkomende kosten vergoed. Bovendien werk je met een groep mensen die allemaal vanuit overtuiging en eigen expertise meewerken aan het vormgeven van een nieuw platform voor de beeldende kunst. Ons kantoor zit in het cultureel verzamelpand Tetterode aan de Da Costakade.

Contact: Stuur je motivatie en cv naar rune@platformbk.nl.

Voor vragen kun je mailen naar info@platformbk.nl of bellen naar 06-19993411. Als je kennis wilt maken met de mensen achter het Platform kun je op maandag langs komen op ons kantoor op Da Costakade 158. Bel wel even van te voren.

Het is ook mogelijk om een (allround) stage bij Platform BK te lopen. Mail je voorstel naar rune@platformbk.nl.