Download en teken het “Manifest behoud betaalbare ateliers in Amsterdam”

Help ons om zoveel mogelijk organisaties van atelierpanden, broedplaatsen, (woon)werkruimten, organisaties en initiatieven te bereiken om het manifest te tekenen om actief te reageren op de urgente gevolgen vanuit de nieuwe Woningwet. Het manifest zal namens FNV Kunstenbond, Platform BK en belanghebbenden op 27 oktober onder andere in de Amsterdamse Raad gebracht worden. Het manifest zal in de komende maanden ingezet worden in de strijd om de regelgeving te verfijnen en verbeteren.

Om het manifest te tekenen stuurt u, uw contactgegevens met duidelijke vermelding namens welk ateliercomplex, woon-werkpand, broedplaats, organisatie of initiatief het manifest getekend wordt, naar Tatjana Macic: tatjana@platformbk.nl.

Download hiernaast het manifest.