Metropolis M – Speciale korting voor Platform BK leden

Metropolis M is net als Platform BK een kritisch volger van de Nederlandse kunstwereld. Het levert regelmatig een eigen bijdrage aan het kunstdebat, door aandacht te vragen voor brandende kwesties. Het tijdschrift portretteert in elk nummer meerdere kunstenaars en plaatst ontwikkelingen in een internationaal verband. Metropolis M is afgelopen jaar ingrijpend vernieuwd en biedt nu elke twee maanden 112 pagina’s met columns, nieuwsanalyses, kunstenaarsportretten en achtergrondartikelen over de ontwikkelingen in de hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland.

Speciaal voor de leden van Platform BK biedt Metropolis M nu een jaarabonnement (6 nummers) aan voor slechts 35 euro (i.p.v. 57 euro). Zolang je lid bent van Platform BK is deze korting geldig.

Mail je naam en adres naar karolien@metropolism.com (o.v.v. actie Platform BK) en dan wordt het nieuwste nummer z.s.m. opgestuurd. Als je al een abonnement hebt, kun je dit met ingang van je nieuwe jaartermijn laten omzetten naar dit voordeelabonnement voor Platform BK-leden, waardoor je ook slechts 35 euro gaat betalen. Mail hiervoor karolien@metropolism.com

Meer informatie: www.metropolism.com