OPEN CALL: Platform BK werkgroep freelance curatoren

This post is also available in: English

Datum: maandag 2 juli
Tijd: 17 – 19 uur
Locatie: Tetlokaal, Da Costakade 158
Voertaal: Engels

Op maandag 2 juli is de eerste bijeenkomst van de werkgroep over arbeidsvoorwaarden en honorarium van freelance curatoren. Deze eerste bijeenkomst zullen we in kaart brengen waar de grootste problemen liggen voor  freelance curatoren op het gebied van arbeidsvoorwaarden, wat de mogelijkheden zijn om hier verbetering voor elkaar te krijgen, en hoe deze kwesties aansluiten bij huidige bewegingen voor een betere arbeidsmarkt in de culturele sector. Werk je als freelance curator in Nederland en wil je je ervaringen delen, je positie verbeteren, en werken aan solidariteit in de sector? Sluit je aan bij Platform BK en werk samen met Nat Muller, Kris Dittel en Katia Krupennikova aan onderzoeks- en lobbyactiviteiten voor betere arbeidsvoorwaarden en vergoedingen voor freelancers in de kunsten. Laat weten dat je komt via: joram@platformbk.nl