Vacatures

Platform BK werkt met een klein team van vaste vrijwilligers. Er is veel te doen, daarom zijn we op zoek naar versterking. Voel je aansluiting bij de doelstellingen van Platform BK en zou je hier zelf op een actieve manier aan willen bijdragen? Lees dan gauw onze (vrijwilligers) vacatures.

Vacature grafisch ontwerper (vrijwilliger)
Platform BK zoekt een grafisch vormgever die ons (op oproepbasis) helpt met alle visuele uitingen. Denk aan illustraties bij debatten, advertenties of posters. Het gaat vaak om korte snelle opdrachten. We nodigen je uit om mee te denken over ons visuele beleid. Interesse? Neem contact op via info@platformbk.nl.

 


 

Over Platform BK 

Platform Beeldende Kunst is een jonge vereniging die het debat aanjaagt over de betekenis van kunst voor de samenleving. We doen dat vanuit het perspectief van zelfstandige kunstenaars, theoretici en producenten in de hedendaagse kunstsector, die we tevens vertegenwoordigen. Platform BK streeft ernaar om de kunstsector te mobiliseren als een vrijruimte – waarin los van gevestigde of economische belangen, geëxperimenteerd kan worden met nieuwe gedachten en ideeën – en wil het belang daarvan voor de samenleving als geheel duidelijk maken. Platform BK informeert en agendeert thema’s en belangen zowel bij de achterban als bij de politiek en media. Platform BK bestaat door de financiële bijdrage van een groeiend ledenaantal en is zodoende een sterk en onafhankelijke schakel tussen de kunstsector, belangenverenigingen, politiek, media en samenleving.