Platform Beeldende Kunst Presentatie onderzoeksrapport GSZK#2 in Den Haag – Platform BK


Presentatie onderzoeksrapport GSZK#2 in Den Haag

De bijeenkomst is geannuleerd, vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We proberen een nieuwe datum te vinden.


Op woensdag 18 maart 2020 presenteren Platform BK en de Kunstenbond het onderzoeksrapport Geen Stad Zonder Kunst #2. Minister van Cultuur Ingrid van Engelshoven (D66) ontvangt het rapport van Bart Stuart en Joram Kraaijeveld in ateliercomplex Maakhaven in Den Haag.

Ter afsluiting van de landelijke campagne voor betaalbare woon- en werkruimtes voor kunstenaars gaan we nog een keer met elkaar in gesprek, dit maal met de focus op ateliers als maatschappelijk vastgoed. Aansluitend zal i.s.m. Stroom Den Haag de documentaire ‘Ruimtemakers voor de kunst‘ worden vertoond. Iedereen, vooral alle deelnemers van de vorige publieke werkgesprekken in de verschillende steden, zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Datum: Woensdag 18 maart
Locatie: Calandkade 157, Den Haag
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
RSVP: via joram@platformbk.nl
Tip: trek warme kleding aan!

05/03/2020Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.