Platform Beeldende Kunst Platform BK zoekt Secretaris en Algemeen Bestuurslid – Platform BK


Platform BK zoekt Secretaris en Algemeen Bestuurslid

Het bestuur van Vereniging Platform Beeldende Kunst is op zoek naar een secretaris en een algemeen bestuurslid voor minimaal 9 bijeenkomsten per jaar / 8 uur per maand. Het zijn  onbetaalde functies.

05/11/2021
Platform BK is een vereniging van kunstenaars en cultuurwerkers die werkzaam zijn in de hedendaagse beeldende kunst. Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Platform BK werkt aan een betere waardering van de beeldende kunst en een sterkere positie van iedereen die binnen de sector werkzaam is. Dit doet Platform BK door onder meer onderzoek te doen, bijeenkomsten te organiseren, actuele thema’s op de agenda te zetten en kunstenaars en cultuurwerkers te vertegenwoordigen in de politiek en media.

Op dit moment zijn twee functies in het bestuur van Platform BK vacant: Secretaris en Algemeen Bestuurslid. De tijdsbesteding is gemiddeld minimaal 8 uur per maand. Lees meer over de functies en onze organisatie in onderstaande profielomschrijvingen.

Interesse? Schrijf dan een motivatiebrief en stuur deze samen met je cv ovv secretaris voor woensdag 25 november naar info@platformbk.nl. Vragen over deze vacature? Mail deze naar Joram Kraaijeveld via joram@platformbk.nl en we plannen een bel afspraak in. Kennismakingsgesprekken zijn gepland op maandag 29 november en maandag 6 december.

Let op! Het gaat om een onbezoldigde functie in het verenigingsbestuur.

 
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.


GERELATEERDE ITEMS