Platform Beeldende Kunst Korting Metropolis M – Platform BK


D

Korting Metropolis M

Jaarabonnement tegen gereduceerd tarief, speciaal voor Platform BK-leden.

 

02/02/2017
Metropolis M is net als Platform BK een kritisch volger van de Nederlandse kunstwereld. Het tijdschrift levert een eigen bijdrage aan het kunstdebat door aandacht te vragen voor brandende kwesties. Metropolis M portretteert in elk nummer meerdere kunstenaars en plaatst ontwikkelingen in een internationaal verband. In het afgelopen jaar is Metropolis M ingrijpend vernieuwd. Het biedt nu elke twee maanden 112 pagina’s met columns, nieuwsanalyses, kunstenaarsportretten en achtergrondartikelen over de ontwikkelingen in de hedendaagse kunst uit binnen- en buitenland.

Speciaal voor de leden van Platform BK biedt Metropolis M nu een jaarabonnement (6 nummers) aan voor slechts 36 euro (i.p.v. 58 euro). Zolang je lid bent van Platform BK is deze korting geldig. Mail je naam en adres naar karolien@metropolism.com (o.v.v. actie Platform BK) en dan wordt het nieuwste nummer z.s.m. opgestuurd. Als je al een abonnement hebt, dan kun je dit met ingang van je nieuwe jaartermijn laten omzetten naar het voordeel abonnement voor Platform BK-leden, waardoor je ook slechts 36 euro gaat betalen.

Meer informatie: www.metropolism.com

 
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.