Platform Beeldende Kunst Nieuwjaarsborrel & magazine launch – Platform BK


Nieuwjaarsborrel & magazine launch

Platform BK en de werkgroep freelance curatoren nodigen u uit voor een nieuwjaarsborrel op donderdag 16 januari. Tijdens deze avond zal het online tijdschrift ‘Towards an Infrastructure of Humans’ worden gelanceerd. Deze publicatie bundelt de verslagen van het symposium Humans of the Institution dat in 2017 in Amsterdam plaats had.

13/01/2020
Humans of the Institution richtte zich op de positie van de freelancer in de globaliserende dynamiek van de kunstwereld en was samengesteld door Anne Szefer Karlsen en Vivian Ziherl. De publicatie is uitgegeven door het Van Abbemuseum en the Faculty of Fine Art, Music and Design, University of Bergen. Naast de lancering van de publicatie zal de werkgroep de positie van de freelancer in de ‘Richtlijn functie- en loongebouw presentatie-instellingen beeldende kunst’ bespreken.

Datum: Donderdag 16 januari
Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Tetlokaal, Tetterode, Bilderdijkstraat 165 B, Amsterdam
Voertaal: Engels
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.