Workshop Fair Practice and the Artistic Biotope

Op uitnodiging van Artist And The Others geeft co-directeur Koen Bartijn een workshop over Fair Practice en duurzame kunstpraktijk voor cultuurwerkers. Aanmelden kan nog steeds

18/05/2022
Komende woensdag brengt Koen een bezoek aan het Maastricht Institute of Arts voor een workshop voor kunstenaars en andere cultuurwerkers over de Richtlijn Kunstenaarshonarium en de Fair Practice Code. Tijdens deze workshop leer je alles over deze instrumenten en zullen we samen ontdekken hoe zij aan het realiseren van een duurzame kunstpraktijk kunnen bijdragen.

De workshop vindt plaats op uitnodiging van Artists And The Others, een initiatief gebaseerd op het belang van kunst voor onze samenleving en het nut van gedeelde kennis. De stichting, opgericht in 2013, ondersteunt jonge kunstenaars en culturele professionals tijdens hun loopbaan in het culturele veld.

Lees hier alles over de workshop en meld je aan.

De workshop is gratis en vindt plaats van 11:00 tot 16:00
Over Koen Bartijn

Koen Bartijn (1992) is een dramaturg, onderzoeker, en initiatiefnemer in zowel de podiumkunsten als de beeldende kunsten. Koen is de oprichter van kunstencollectief Antidote, waarmee hij festivals organiseert en peformances maakt. Daarnaast is hij co-directeur van Platform Beeldende Kunst.