H

Workshop: Mapping Your Art Practice

Tijdens Platform BK’s Office-in-Residency nemen we ook deel aan het workshop programma. Met de workshop Mapping Your Art Practice brengen verschillende kunstpraktijken in kaart, ontwarren ideeën over tijd en geld en schetsen alternatieve, duurzame(re) routes op basis van jouw vaardigheden, kennis en werk. Krijg meer inzicht in elkaars praktijk en leer vertrouwen op je eigen pad.
Een workshop door schrijver Zoë Dankert en Platform BK co-directeur Jeannette Slütter

08/12/2023
Workshop 3: Mapping Your Art Practice

Vrijdag 8 dec 12:00-16:00
Een workshop door schrijver Zoë Dankert en Platform BK co-directeur Jeannette Slütter

Zoë Dankert werkt als schrijver, podcastmaker en kunstcriticus. Haar teksten zijn onder andere in Metropolis M, NRC, De Witte Raaf en Boekman gepubliceerd. In 2022 ontving ze de Basisprijs van de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek voor een tentoonstellingsrecensie en de Stimuleringsprijs voor Innovatieve Kunstkritische Praktijken voor de podcast serie Werktitel die de werkcultuur en -omstandigheden in de hedendaagse Nederlandse kunstwereld bespreekbaar maakt. Eerder werkte ze als webredacteur en eindredacteur bij Metropolis M. Momenteel is ze werkzaam als projectmedewerker collectie & tentoonstellingen bij fotografiemuseum Huis Marseille.

Meer over Werktitel: www.werktitel.org

 
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.