R

workshop: Solidarity in the Artistic Biotope

Wat zijn de oorzaken van de precariteit in de kunstensector? Hoe kunnen we deze onzekerheid verbeteren door middel van solidariteit?

We nodigen je graag uit voor onze komende workshop over solidariteit in artistieke biotoop op vrijdag 28 april, van 15:00 — 19:00 bij IMPAKT in Utrecht.

 

 

30/04/2023
De workshop voor kunstenaars en cultuurwerkers is onderdeel van de IMPAKT tentoonstelling Out of Office, samengesteld door Marijn Bril.

Tijdens de workshop Solidariteit in de artistieke biotoop leer je hoe deze sociaaleconomische positie collectief verbeterd kan worden.

Deze workshop is een samenwerking tussen IMPAKT en Platform BK. Onder leiding van Koen Bartijn en Harriet Morley werk je aan individuele en groepsopdrachten. Je krijgt inzicht in de oorzaken van de precariteit in de kunstensector en leert deze kennis in te zetten als emancipatorische kracht.

Meld je hier aan voor de workshop

Ben je lid van Platform BK?
Stuur een e-mail naar kantoor@platformbk.nl om je gratis ticket te krijgen.

HOE KUNNEN WE DE SOLIDARITEIT ONDER DE KUNSTBEWERKERS VERBETEREN?

Datum: vrijdag 28 april 2023
Tijd: 15:00 – 19:00
Prijs: € 5 (gratis voor lid van Platform BK)
Locatie: IMPAKT (Lange Nieuwstraat 4, Utrecht)

Voertaal: Engels.

 

Over IMPAKT:
IMPAKT [Centrum voor Mediacultuur] presenteert kritische en creatieve visies op hedendaagse mediacultuur en op vernieuwende audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context. Momenteel presenteert IMPAKT Out of Office, een tentoonstelling over onze obsessie met productiviteit
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.