F

Day of the Young Artist 2018

Op maandag 24 september gaat Platform BK naar Day of the Young Artist in Museum De Pont. Joram geeft een presentatie over zelforganisatie en Maritt en Michelle staan op de informatiemarkt.

03/09/2018
Een keer per jaar presenteert Kunstpodium T in samenwerking met Museum de Pont in Tilburg de Day of the Young Artist. Deze dag biedt een grensoverschrijdend programma waarin de dialoog tussen nieuwe kunstenaars, kunstacademies en het werkveld centraal staat. Wat is de kunstenaarsidentiteit, wat is zijn positie en rol binnen ‘the scene’ en ‘de maatschappij’? Met o.a. Hendrik Driessen, Lara Staal, Mischa Doorenweerd, Sanne Vaassen, Bas van den Hurk, Sema Bekirovic, Agnes Momirski, Niels Post, Lotte Geeven, Ole Nieling, Daan den Houter, Alex Jacobs en Jan Hoek. De Day of the Young Artist 2018 is gecureerd door Youri Appelo. Meer info en kaartjes.
 

Bekijk hier de aftervideo met de presentatie van Joram op 2:36 min.
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.


GERELATEERDE ITEMS