A

Manifest behoud betaalbare ateliers in Amsterdam

Teken ons “Manifest behoud betaalbare ateliers in Amsterdam” en help ons om zoveel mogelijk organisaties van atelierpanden, broedplaatsen, (woon)werkruimten, organisaties en initiatieven te bereiken om actief te reageren op de urgente gevolgen vanuit de nieuwe Woningwet.

25/10/2016
Het manifest wordt op 27 oktober namens FNV Kunstenbond, Platform BK en belanghebbenden onder andere in de Amsterdamse Raad gebracht. Het manifest zal in de komende maanden ingezet worden in de strijd om de regelgeving te verfijnen en verbeteren.

Download het manifest onderaan deze pagina. Om het manifest te tekenen, stuurt u uw contactgegevens naar Tatjana Macic: tatjana@platformbk.nl. Vermeld ook duidelijk namens welk ateliercomplex, woon-werkpand, broedplaats, organisatie of initiatief het manifest getekend wordt.
Over Tatjana Macic

Tatjana is beeldend kunstenaar, schrijver en kunsthistorica. Zij is oprichter van Urgent Matters / Srettam Tnegru, een initiatief voor kunst, onderzoek, dialoog en uitwisseling. Daarnaast is zij docent Artistic Research aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. Bij Platform BK doet zij een onderzoek naar het atelierbeleid in Nederland.


GERELATEERDE ITEMS