I

Jaarverslag 2013-2014 & Algemene Ledenvergadering

De periode juli 2013 – december 2014 bestrijkt een tijd waarin we veel georganiseerd hebben: bijvoorbeeld goed bezochte debatten over engagement in de kunst of de rol van de biënnale, open gesprekken met het Mondriaan– en Materiaalfonds, een onderzoek naar kunstenaarshonoraria en een succesvolle gezamenlijke lobby tegen het afschaffen van de startersaftrek. Daarnaast is ons ledenaantal meer dan verdubbeld in deze periode! Hoewel onze ambities nog veel hoger liggen, zijn we trots op dat wat we hebben opgebouwd. We hadden dat uiteraard nooit kunnen bereiken zonder de steun van onze leden.

07/04/2015
Een overzicht van deze periode is nu inzichtelijk in ons uitgebreide jaarverslag, dit jaar vormgegeven door Studio Inherent. Je kan het jaarverslag hier downloaden.

Algemene Ledenvergadering op 20 april 
Voor alle leden van Platform BK is er op 20 april een nieuwe Algemene Ledenvergadering. Hier zullen we kort stilstaan bij wat we de afgelopen periode hebben bereikt, en daarnaast onze plannen voor de toekomst bespreken. Als lid heb je inspraak op de ledenvergadering en mag je mee beslissen over de toekomst van het Platform. Ben je nog geen lid, dan kan je je hier aanmelden.

De vergadering vindt plaats in Tetterode, Da Costakade 158 in Amsterdam en loopt van 20.00 tot 22.00. Inloop is vanaf half acht. Met vragen kan je altijd bij ons terecht via info@platformbk.nl.

We hopen velen van jullie te zien!
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.


GERELATEERDE ITEMS