E

OPEN CALL CURATOREN

Werk je als freelance curator in Nederland en wil je je ervaringen delen, je positie verbeteren, en werken aan solidariteit in de sector? Sluit je aan bij de werkgroep van Platform BK en werk samen met Nat Muller, Kris Dittel en Katia Krupennikova aan onderzoeks- en lobbyactiviteiten voor betere arbeidsvoorwaarden en vergoedingen voor freelancers in de kunsten.

20/06/2018
Op maandag 2 juli is de eerste bijeenkomst van de werkgroep over arbeidsvoorwaarden en honorarium van freelance curatoren. Deze eerste bijeenkomst zullen we in kaart brengen waar de grootste problemen liggen voor freelance curatoren op het gebied van arbeidsvoorwaarden, wat de mogelijkheden zijn om hier verbetering voor elkaar te krijgen en hoe deze kwesties aansluiten bij huidige bewegingen voor een betere arbeidsmarkt in de culturele sector. Laat weten dat je komt via: joram@platformbk.nl. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Engels.

Wanneer: maandag 2 juli, 17 – 19 uur
Waar: Tetlokaal, Da Costakade 158 Amsterdam
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.


GERELATEERDE ITEMS