K

De VAR verdwijnt

De VAR verdwijnt, het modelcontract verschijnt. Wat betekent dit?

07/04/2016
Op 1 mei 2016 verdwijnt de VAR. Er komen modelovereenkomsten die ook vrijwaring voor de loonheffing kunnen bieden. Tot 1 mei 2017 krijgen zzp’ers en opdrachtgevers de tijd krijgen hun werkwijze aan te passen op de nieuwe situatie. Maar waar moet je rekening mee houden? Wordt het niet een heel gedoe? Waar zitten de do’s and don’ts bij die modelcontracten?

Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door Platform BK en FNV KIEM, geven we antwoord op vragen rondom de verdwijning van de VAR en de gevolgen voor jouw beroepspraktijk als beeldend kunstenaar.

ENTREE €5,-  GRATIS voor leden van Platform BK & FNV KIEM. Je kan betalen aan de deur of hier lid worden van Platform BK. Aanmelden kan via Facebook, maar is niet verplicht. Kijk voor meer informatie ook op: http://www.fnv-kiem.nl/thema/24/verdwijning-van-de-var/

Download hier de presentatie van Peter van den Bunder
Over Platform BK

Platform BK onderzoekt de rol van kunst in de samenleving en voert actie voor een beter kunstbeleid. Wij vertegenwoordigen kunstenaars, curatoren, ontwerpers, critici en andere culturele producenten.


GERELATEERDE ITEMS